Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Weekend Parties în Alba: Localurile din Alba te așteaptă să intri în atmosfera Crăciunului cu cele mai tari petreceri


Publicat

În weekend-ul dinaintea Crăciunului, cluburile și localurile din Alba se întrec în petreceri care mai de care mai atractive, așa că albaiulienii care doresc să intre cât mai repede în spiritul sărbătorilor nu pot rata o seară în oraș. Distracția începe de vineri cu petreceri Playboy și concerte și se încheie duminică, ziua în care la Alba Iulia va ajunge îndrăgitul artist Pavel Stratan.

Vineri, 21 decembrie

După ce, joi, albaiulienii petrecut încă o dată la karaoke, vineri, Irish Pub Erol îi întâmpină pe iubitorii de muzică live cu un concert pe cinste, perfect pentru întreținerea unei seri între prieteni și, de ce nu, a unei seri dansante. Formația albaiuliană Good Day își așteaptă fanii începând cu ora 22.00, când vor da drumul petrecerii și vor interpreta cele mai cunoscute piese pop-rock și country.

Senzualitatea iepurașilor din Playboy și misterul care se ascunde sub măștile de la Balurile Mascate din Veneția se vor combina pentru o noapte specială, vineri, la „Le Papion”. De la petrecere nu vor tinerele curtezane, care se vor lăsa seduse celebrul Casanova. Atmosfera va fi întreținută de DJ ser de Venezia, iar Don Billy Lombardi vă așteaptă la bar cu o ofertă irezistibilă: Playboy shoots for the Gents și Casanova shoots for the Ladies.

Școala de Jazz Alba invită albaiulienii, începând cu ora 19.00, la Concert No.1, un eveniment muzical susținut de tineri, sub îndrumarea artiștilor Laura Orian, Ovidiu Pârjol și Geta Pluta. Pe scena Sălii Unirii vor urca Alexandra Motrici, Alexandra Corpade, Gabriel Rusu, Cosmin Buzgure, Miruna Bianu, Ana-Maria Lazar, Cristian Alexievici, Maria Simandi, Paul Gabriel Tomus, Ovidiu Parjol, Laura-Cristina Orian.

Club Cafe Amnesia din Sebeș ne așteaptă la o seară cu muzică live. Petrecerea va lua startul la ora 20.00, iar invitați speciali ai evenimentului sunt membrii trupei Allergic. Seara va continua cu o petrecere demnă de sfârșitul lumii.

Sârșitul lumii nu trece nesărbătorit la Art Cafe în Alba Iulia, unde organizatorii ne așteaptă la End of the World Party. Cei care vor să petreacă seara de 21 decembrie într-un din locațiile favorite din oraș, într-o seară de cumpănă pentru omenire, nu pot rata această petrecere.

Festivalul “Alba în magia Crăciunului” aduce noi surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Copiii vor avea ocazia să-l vadă, vineri, pe Moș Crăciun alături de fanfara sa, într-un concert special. Iar, pentru că și cei mari trebuie să se bucure de magia Crăciunului, duminică va avea loc un mini concert de colinde tradiționale susținut de Marinela Baba și invitații ei. Spiriduşii lui care formează “Fanfara lui Moş Crăciun” vor fi prezenţi vineri, 21 decembrie, de la orele 18.00, în Piaţa Cetăţii cu un concert cu muzică specifică sărbătorilor de iarnă.

Sâmbătă, 22 decembrie

Și în această sâmbătă, cel mai mare club din oraș, Stage, te așteaptă la o super petrecere în care distracția este cuvântul cheie. Cele mai fresh hituri și cele mai bune oferte vor fi vedetele serii, pentru ca “Saturday Night Fever” să fie memorabilă. Atmosfera va fi asigurată de DJ Mortpheus, Midget și Mc Arthuro.

După ce v-a adus cele mai tari seri cu muzică live, invitați de seamă și distracție până în zori, “Goldies Pub” vine cu un nou super concert. Sâmbătă seara, pe scena localului va urca, pentru a încânta albaiulienii, celebra trupă Proconsul.

Artistul albaiulian Gino ne așteaptă, sâmbătă la o seară extraordinară de colinde. Petrecerea va avea loc la Pub 13 începând cu ora 21.00, iar prețul unui bilet este 10 lei. Reamintim că talentatul interpret și-a lansat recent primul album de colinde intitulat „E iar Crăciun”, așa că albaiulienii care doresc să intre în atmosfera sărbătorilor, ascultând magicele melodii, nu trebuie să piardă concertul.

Clubul Amnesia din Sebeș ne invită la Winter Party, o petrecere ce v aîncepe la ora 22.00 și se va încheia dimineața. Atmosfera va fi asigurată de Gabi Oprea și cele mai sexi Crăciunițe, iar domnișoarele vor avea acces liber.

Și, dacă tot vine sfârșitul lumii, după calendarul mayaș, organizatorii s-au gândit să-l petreceți împreună. Irish Pub Erol vă așteaptă sâmbătă la o petrecere specială cu muzică electronică underground unde se va asculta și o parte din colecția de vinyl-uri a Dj-ilor. Petrecerea va fi animată de Adrian Manea, cunoscut drept Kias. Acesta este din Bacău și este cunoscut internațional pentru producțiile muzicale făcute sub emblema PHRASIS VETERIS, împreună cu Ginel Barcaceanu. A colindat întreaga lume și a pus muzică în cluburi cunoscute din Franța, Germania sau Olanda.

Festivalul Iernii de la Alba Iulia continuă și sâmbătă cu trei momente deosebite:

Ora 15:30 Spectacol Şcoala de dans „Maria Brudan” – balet, dansuri de societate, dansuri populare, Sala Unirii

Ora 17:00 Gala colaboratorilor Consiliului Judeţean Alba, Sala Unirii

Ora 19:00 Concert Acoustic Live de Crăciun – Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon, Sala Unirii

Duminică, 23 decembrie

Cunoscutul artist Pavel Stratan ajunge duminică, 23 decembrie, la Spațiile RYMA, pentru a oferi albaiulienilor un concert extraordinar. ” Eu beu”, „M-am născut de ziua mea” sau ”Visul” sunt doar câteva dintre melodiile care vor face parte din spectacolul ce va avea loc de la ora 21.00 în Galeria de Artă.

Festivalul Iernii se încheie duminică, după o săptămână plină de evenimente încununate cu aplauze:

Ora 15:00 Camp de iarnă al gărzii romane, Spectacol „Nimfele Zalăului”, Piaţa Cetăţii

Ora 17:00 Premiere Poşta lui Moş Crăciun, Piaţa Cetăţii

Partitura de sărbători a Moşului îi va bucura pe cei prezenţi şi duminică, 23 decembrie, de la 17.30, cu un mini concert de colinde tradiţionale susţinut de cunoscuta interpretă de folclor Marinela Baba şi invitaţii ei.

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: Cel mai bun candidat al partidului la alegerile prezidențiale este doamna Gabriela Firea

Publicat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că cel mai bun candidat a partidului pentru funcția de președinte al României este Gabriela Firea, actualul primar al Bucureștiului. 

Acesta a mai spus că în cazul unei alianțe electorale cu Pro România condus de Victor Ponta, decizia cu privire la candidat se va lua în interiorul alianței. Chiar și în aceste condiții, Ciolacu a spus deschis că o preferă pe Gabriela Firea.

”În acest moment, cred că cel mai bun candidat pentru această foarte înaltă funcție, este doamna Gabriela Firea, de departe” a spus Ciolacu.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Mașinile abandonate cel puțin 6 luni pe domeniul public pot fi ridicate de autorități. Ce vehicule sunt considerate fără stăpân

Publicat

Mașinile lăsate cel puțin șase luni pe domeniul public vor putea fi ridicate de autorități, potrivit unui proiect de lege adoptat miercuri de Parlament. De asemenea, autovehiculele înmatriculate în străinătate pot fi incluse în categoria vehiculelor fără stăpân

Anterior acestei legislații, termenul era de un an pentru ridicarea mașinilor de pe spațiile publice.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede că pot fi incluse sub incidenţa Legii 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân şi autoturisme înmatriculate în străinătate, potrivit digi24.ro.

Potrivit proiectului de lege, „vehicul fără stăpân” este vehiculul de orice categorie, fără plăcuţă de înmatriculare sau alte marcaje oficiale, ori înmatriculate în străinătate, staţionat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, al cărui proprietar sau deţinător legal este necunoscut. „Vehicul abandonat” este vehiculul de orice categorie, aflat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale de cel puţin 6 luni, al cărui proprietar sau deţinător legal este cunoscut, însă există indicii temeinice că acesta nu respectă condiţiile legale pentru a circula pe drumurile publice.

Citeste mai mult
Publicitate

CÎMPENI

VIDEO: „Școala vieții” l-a făcut manager de spital, viața l-a dat jos. Scandalul de la Spitalul din Câmpeni, la Jurnalul DIGI24

Publicat

Criza sanitară generată de COVID-19 a arătat, încă o dată, deficienţele majore ale sistemului de sănătate. Multe spitale cu manageri numiţi politic au fost la un pas de colaps.

În timp ce oamenii se îmbolnăveau şi unii chiar mureau din cauza virusului, politicienii au început un adevărat război pentru controlul politic al spitalelor. DIGI24 a dedicat o emisiune scandalului de la Câmpeni, legat de schimbarea managerilor, un joc de ping-pong între PNL și PSD.

Citește și: Schimbare cu scandal la vârful Spitalului Câmpeni. Șeful PSD Alba și primarul orașului, despre noul manager: ”un chelner”

La Câmpeni, în judeţul Alba, primarul PSD îi acuză pe liberali că i-au dat omul jos şi au numit la conducerea spitalului un chelner. Liberalii spun că omul lor a fost director de restaurant şi e competenet pentru a conduce spitalul. După numai trei săptămâni, primarul l-a demis pe liberal şi şi-a pus din nou propriul om.

Domnul care a stârnit o tornadă politică la Câmpeni este Valentin Gog, membru PNL și angajat al unui resturant. În oraș, lumea-l știe de Vali. Pe Facebook, prietenii reali și virtuali îl știu de absolvent de școala vieții. Că așa se declară el însuși.

Valentin Gog: „Şcoala vieţii e cum să zic eu, şcoala… eu zic că şcoala vieţii a mea face mai mult decât poate şi a domnului primar cu două facultăţi. Mai mult decât facultăţile dânsului. Dânsului, clar… Şcoala vieţii îţi oferă posibilitatea să iei deciziile corecte şi de moment, să ieşi dintr-o situaţie critică în orice moment, să te descurci.”

E atât de convins că e neîntrecut la descurcat în orice situație încât i se pare foarte potrivit să conducă și un spital, lucru care i s-a și întâmplat, pentru scurtă vreme, din motive și conexiuni politice. A ajuns șef de spital cu ocazia stării de urgență, când ministrul putea numi direct managerii

Valentin Gog: „Eu vin din mediul privat, ştiu cum se fac banii în mediul privat, am o organizaţie foarte bună, am nişte performanţe în mediul privat deosebite, la fosta fabrică unde am fost director de producţie nu am scăzut niciodată sub 110 la sută producţia. Automotive componente electrice, o fabrică multinaţională care chiar e ok. (Reporter: Ce legătură are asta cu un spital?) Are, organizare, multe, decizii pe moment, foarte multe.”

Așadar, pentru că are școala vieții și pentru că are carnet de membru PNL, domnul Gog a ajuns director de spital la el în localitate. În locul unul domn numit manager pe filiera PSD. Doar că la București s-a petrecut o zdruncinătură politică și zgâlțâiala s-a simțit până la Câmpeni.

Urmăriți un scurt fragment din reportajul va fi difuzat astăzi la Jurnalul de Seară , din campania „Statul la stat”, pe Digi24.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

PSD a ”înghițit” ALDE în Parlament. Toți deputații formațiunii s-au alăturat social-democraților, a anunțat Varujan Vosganian

Publicat

parlament

PSD a înghițit oficial ALDE. Varujan Vosganian a anunțat, miercuri la începutul ședinței de plen, că toți deputații din ALDE se vor alătura grupului parlamentar al PSD.

„Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a precizat el, potrivit Europei Libere.

Până acum, deputații ALDE activau ca neafiliați ca urmare a dizolvării grupului lor după ce PSD a recrutat mai mulți membri în urma ruperii coaliției de guvernare în toamna lui 2019.

ALDE nu mai are grup nici la Senat după ce acesta a fost dizolvat în septembrie prin trecerea lui Teodor Meleșcanu la PSD în contextul scandalului privind susținerea sa pentru șefia Senatului.

După desfiinţarea grupului, parlamentarii ALDE au rămas, o parte, în grupul neafiliaţilor, iar alţii au trecut la PSD.

Mizele ultimei mutări sunt unele de cale lungă care vizează în final formarea viitoarei coaliții de centru-stânga.

Într-un interviu acordat recent, Marcel Ciolacu vorbea despre încheierea unei alianţe cu partidele lui Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu.

„Am avut discuţii cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Sunt nişte excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, având în vedere şi trecutul comun, să fie făcute anumite afirmaţii, atacuri împotriva membrilor sau PSD, partid care l-a făcut premier şi i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidenţiale. Să ne facem că uitam trecutul din PSD? Eu nu o să mai accept atacuri. Am încheiat, totuşi, conversaţia într-o notă optimistă”, a mai spus Marcel Ciolacu, duminică, într-o emisiune la Antena3.

Formarea unei alianțe electorale este extrem de importantă și pentru formațiunea lui Tăriceanu în vederea alegerilor parlamentare unde ultimele sondaje clasează ALDE sub pragul electoral de 5%.

Sursă: romania.europalibera.org

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate