Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Weekend Parties în Alba: Localurile din Alba te așteaptă să intri în atmosfera Crăciunului cu cele mai tari petreceri

Publicat

În weekend-ul dinaintea Crăciunului, cluburile și localurile din Alba se întrec în petreceri care mai de care mai atractive, așa că albaiulienii care doresc să intre cât mai repede în spiritul sărbătorilor nu pot rata o seară în oraș. Distracția începe de vineri cu petreceri Playboy și concerte și se încheie duminică, ziua în care la Alba Iulia va ajunge îndrăgitul artist Pavel Stratan.

Vineri, 21 decembrie

După ce, joi, albaiulienii petrecut încă o dată la karaoke, vineri, Irish Pub Erol îi întâmpină pe iubitorii de muzică live cu un concert pe cinste, perfect pentru întreținerea unei seri între prieteni și, de ce nu, a unei seri dansante. Formația albaiuliană Good Day își așteaptă fanii începând cu ora 22.00, când vor da drumul petrecerii și vor interpreta cele mai cunoscute piese pop-rock și country.

Senzualitatea iepurașilor din Playboy și misterul care se ascunde sub măștile de la Balurile Mascate din Veneția se vor combina pentru o noapte specială, vineri, la „Le Papion”. De la petrecere nu vor tinerele curtezane, care se vor lăsa seduse celebrul Casanova. Atmosfera va fi întreținută de DJ ser de Venezia, iar Don Billy Lombardi vă așteaptă la bar cu o ofertă irezistibilă: Playboy shoots for the Gents și Casanova shoots for the Ladies.

Școala de Jazz Alba invită albaiulienii, începând cu ora 19.00, la Concert No.1, un eveniment muzical susținut de tineri, sub îndrumarea artiștilor Laura Orian, Ovidiu Pârjol și Geta Pluta. Pe scena Sălii Unirii vor urca Alexandra Motrici, Alexandra Corpade, Gabriel Rusu, Cosmin Buzgure, Miruna Bianu, Ana-Maria Lazar, Cristian Alexievici, Maria Simandi, Paul Gabriel Tomus, Ovidiu Parjol, Laura-Cristina Orian.

Club Cafe Amnesia din Sebeș ne așteaptă la o seară cu muzică live. Petrecerea va lua startul la ora 20.00, iar invitați speciali ai evenimentului sunt membrii trupei Allergic. Seara va continua cu o petrecere demnă de sfârșitul lumii.

Sârșitul lumii nu trece nesărbătorit la Art Cafe în Alba Iulia, unde organizatorii ne așteaptă la End of the World Party. Cei care vor să petreacă seara de 21 decembrie într-un din locațiile favorite din oraș, într-o seară de cumpănă pentru omenire, nu pot rata această petrecere.

Festivalul “Alba în magia Crăciunului” aduce noi surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Copiii vor avea ocazia să-l vadă, vineri, pe Moș Crăciun alături de fanfara sa, într-un concert special. Iar, pentru că și cei mari trebuie să se bucure de magia Crăciunului, duminică va avea loc un mini concert de colinde tradiționale susținut de Marinela Baba și invitații ei. Spiriduşii lui care formează “Fanfara lui Moş Crăciun” vor fi prezenţi vineri, 21 decembrie, de la orele 18.00, în Piaţa Cetăţii cu un concert cu muzică specifică sărbătorilor de iarnă.

Sâmbătă, 22 decembrie

Și în această sâmbătă, cel mai mare club din oraș, Stage, te așteaptă la o super petrecere în care distracția este cuvântul cheie. Cele mai fresh hituri și cele mai bune oferte vor fi vedetele serii, pentru ca “Saturday Night Fever” să fie memorabilă. Atmosfera va fi asigurată de DJ Mortpheus, Midget și Mc Arthuro.

După ce v-a adus cele mai tari seri cu muzică live, invitați de seamă și distracție până în zori, “Goldies Pub” vine cu un nou super concert. Sâmbătă seara, pe scena localului va urca, pentru a încânta albaiulienii, celebra trupă Proconsul.

Artistul albaiulian Gino ne așteaptă, sâmbătă la o seară extraordinară de colinde. Petrecerea va avea loc la Pub 13 începând cu ora 21.00, iar prețul unui bilet este 10 lei. Reamintim că talentatul interpret și-a lansat recent primul album de colinde intitulat „E iar Crăciun”, așa că albaiulienii care doresc să intre în atmosfera sărbătorilor, ascultând magicele melodii, nu trebuie să piardă concertul.

Clubul Amnesia din Sebeș ne invită la Winter Party, o petrecere ce v aîncepe la ora 22.00 și se va încheia dimineața. Atmosfera va fi asigurată de Gabi Oprea și cele mai sexi Crăciunițe, iar domnișoarele vor avea acces liber.

Și, dacă tot vine sfârșitul lumii, după calendarul mayaș, organizatorii s-au gândit să-l petreceți împreună. Irish Pub Erol vă așteaptă sâmbătă la o petrecere specială cu muzică electronică underground unde se va asculta și o parte din colecția de vinyl-uri a Dj-ilor. Petrecerea va fi animată de Adrian Manea, cunoscut drept Kias. Acesta este din Bacău și este cunoscut internațional pentru producțiile muzicale făcute sub emblema PHRASIS VETERIS, împreună cu Ginel Barcaceanu. A colindat întreaga lume și a pus muzică în cluburi cunoscute din Franța, Germania sau Olanda.

Festivalul Iernii de la Alba Iulia continuă și sâmbătă cu trei momente deosebite:

Ora 15:30 Spectacol Şcoala de dans „Maria Brudan” – balet, dansuri de societate, dansuri populare, Sala Unirii

Ora 17:00 Gala colaboratorilor Consiliului Judeţean Alba, Sala Unirii

Ora 19:00 Concert Acoustic Live de Crăciun – Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon, Sala Unirii

Duminică, 23 decembrie

Cunoscutul artist Pavel Stratan ajunge duminică, 23 decembrie, la Spațiile RYMA, pentru a oferi albaiulienilor un concert extraordinar. ” Eu beu”, „M-am născut de ziua mea” sau ”Visul” sunt doar câteva dintre melodiile care vor face parte din spectacolul ce va avea loc de la ora 21.00 în Galeria de Artă.

Festivalul Iernii se încheie duminică, după o săptămână plină de evenimente încununate cu aplauze:

Ora 15:00 Camp de iarnă al gărzii romane, Spectacol „Nimfele Zalăului”, Piaţa Cetăţii

Ora 17:00 Premiere Poşta lui Moş Crăciun, Piaţa Cetăţii

Partitura de sărbători a Moşului îi va bucura pe cei prezenţi şi duminică, 23 decembrie, de la 17.30, cu un mini concert de colinde tradiţionale susţinut de cunoscuta interpretă de folclor Marinela Baba şi invitaţii ei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax