Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Weekend pentru copii la Alba Iulia: Cinema în aer liber, lansări de carte și jocuri. ”Cu copiii la povești” împlinește 5 ani

Publicat

Clubul de carte ”Cu copiii la povești” împlinește 5 ani și sărbătorește alături de cei mici cu un întreg weekend aniversar. 

Evenimentele se vor desfășura între 9-11 septembrie și vor cuprinde cinema în aer liber, lansare de carte și joacă în familie.

Program:

9 septembrie ora 19:00 – Cinema de poveste, într-o locație de poveste, pe strada București numărul 30, vom citi și vom viziona împreună „Cum să-ți dresezi dragonul”.

10 septembrie ora 17:30 – Lansare de carte Volumul 2 Dialoguri sincere la Framm’s.

O întâlnire de poveste a tuturor iubitorilor de Dialoguri, cu multe surprize și invitați pe măsură.

Alături de Laura, autoarea Dialogurilor sincere, vor fi Anca Boloș de la Editura Cartemma, locul unde cele mai frumoase povești prind viață și Ioana Micu de la Mindfulness Psychology pentru a discuta despre conectare și prezență conștientă prin joc și povești;

duminică, 11 septembrie ora 10:30 – Joacă în familie, în zona de nord, nou renovată, din șanțurile Cetății Alba Carolina. Timp de 2 ore, retrăim magia copilăriei prin joc și voie bună.

Participarea este gratuită, iar mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate AICI.

Despre Clubul de carte ”Cu copiii la povești”

Clubul de carte ”Cu copiii la povești” s-a înființat în 10 august 2017 din dorința de a oferi o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber pentru copii într-un cadru organizat, ce pune accentul pe importanța lecturii și a creativității.

Clubul este autorizat ca ONG. Până acum, a găzduit zeci de întâlniri de lectură, la care au luat parte mii de copii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax