Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Week-end românesc la Irish Pub: Good Days și Sub Sonic Sound încing petreceri de pomină de Ziua Națională a României

Publicat

„Irish Pub”, localul albaiulian care a adus conceptul de muzică live din Alba Iulia sărbătorește Ziua Națională a României într-un mare fel. Vineri, sâmbătă și duminică, pub-ul găzduiește petreceri pentru sufletul românilor adevărați cu momente de karaoke și cover-uri renumite, interpretate de trupele Good Days și Sub Sonic Sound.

La „Irish Pub”, distracția începe de joi, de la ora 22.00, când albaiulienii cu chef de sărbătoare sunt așteptați să-și dreagă vocile la karaoke și să interpreteze piesele lor de suflet. Nu trebuie să uităm, că, la „Irish”, petrecerile de karaoke au deja un renume, iar cei care au participat măcar o dată la acestea cu siguranță au avut ce povesti amicilor de pahar.

Vineri, înainte cu o zi de Ziua Națională a Românilor, formația albaiuliană Good Days interpretează pentru românii de la „Irish Pub”, începând cu  ora 22.00, piese pop-rock și country. Deși cântă împreună de mai bine de 20 de ani, artiștii au format o trupă abia în urmă cu 6 luni și intenționează să își facă un nume în peisajul muzical autohton.

În seara de 1 Decembrie, sâmbătă, când albaiulienii sunt sătui deja de plimbări prin oraș, sarmale și fripturi, paharul de bere se ciocnește tot la „Irish Pub”, unde invitați speciali sunt trupa Sub Sonic Sound. Cei trei băieți ne invită la dans și voie bună pe ritmuri de funk, rock și pop-rock.

Weekend-ul festiv se încheie duminică. În această seară, „Irish Pub” ne cheamă din nou la karaoke și ne promite că nu vom regreta alegerea. Nu ratați week-end-ul acesta petrecerile oferite de „Irish Pub”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax