Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

WhatsApp a introdus o nouă funcție, extrem de utilă: un singur cont pe mai multe telefoane. Ce este modul Companion

Publicat

În urmă cu aproximativ o lună, WhatsApp a lansat oficial modul Companion pentru utilizatorii săi Android, permițându-vă să conectați până la cinci telefoane Android la un singur cont. Acum, funcția este disponibilă și pentru utilizatorii iOS.

Funcția este foarte utilă pentru proprietarii de afaceri mici, în care mai mulți utilizatori pot avea acces în același timp la mesajele primite de firmă.

Versiunea WhatsApp 23.10.76 pentru iOS aduce noua funcționalitate și este disponibilă pentru descărcare prin App Store, scrie publicația gsmarena.com.

La fel ca pe Android, versiunea iOS a aplicației de mesagerie îți sincronizează istoricul și toate mesajele tale sunt livrate pe toate dispozitivele indicate. Compania dă asigurări că toate conversațiile rămân criptate end-to-end, chiar și pe dispozitivele conectate.

Cu toate acestea, unele funcții, cum ar fi listele de difuzare a mesajelor și actualizările de stare, sunt disponibile numai pe dispozitivul „principal”.

În plus, noua versiune redă acum GIF-uri automat în chat-uri fără a fi nevoie să atingeți mesajul.

Conectarea aplicației pe mai multe dispozitive facilitează mesajele, arată un comunicat al companiei.

”Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas.

Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajați suplimentari pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business.

De asemenea, lansând în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de a conecta la dispozitivele însoțitoare.

Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR.

Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor” au transmis reprezentanții WhasApp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax