Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

WhatsApp a introdus o nouă funcție. Utilizatorii pot alege, din setări, ca toate mesajele postate să se șteargă automat

Publicat

WhatsApp a lansat o opțiune nouă care le permite utilizatorilor să șteargă automat mesajele. Utilizatorii WhatsApp pot alege acum să șteargă toate mesajele noi pe care le trimit sau le primesc.

Opțiunea a fost descrisă de către un director executiv ca standard de confidențialitate.

Serviciul folosit de peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global le oferă utilizatorilor și opțiunea ca mesajele să dispară după 24 de ore sau 90 de zile, după ce inițial fusese introdusă doar perioada de 7 zile.

Zafir Khan, șeful Consumer Product la WhatsApp, a spus, într-un interviu acordat TechCrunch, că opțiunea ar trebui să ajute utilizatorii să evite situațiile stânjenitoare cu prietenii lor.

Noua opţiune poate fi activată din setări, din opțiunea privacy scrie Romania24.ro

Schimbări pentru Android și Iphone

WhatsApp permite în mod oficial doar logarea într-un telefon în platforma sa de mesagerie, dar și în WhatsApp Web, cel din urmă sistem putând fi folosit doar dacă telefonul principal de pe care e logat contul e conectat la Internet.

Acest nou sistem permite logarea în WhatsApp Web, alte telefoane, sau PC-uri, pentru folosirea contului WhatsApp chiar și când telefonul principal nu are o conexiune de internet activă, deci total independent de el, potrivit DCNews.ro.

Noua funcție vine pentru a facilita logarea într-un cont din platformă de pe tablete și PC-uri, fie că prin WhatsApp Web, sau aplicații dedicate, iar utilizarea fără o conexiune de Internet pe telefonul principal e un bonus.

WhatsApp criptează conversațiile făcute de către noi, backup-urile, însă chiar și așa, trebuie să fiți atenți pentru ca nu cumva o altă persoană să-ți logheze contul în propriul telefon, tabletă sau PC.

A două schimbare utilă

Dacă ai o activitate mare pe WhatsApp, află că reprezentanții au mai pregătit o schimbare prin care utilizatorii din întreaga lumea să poată să șteargă mult mai rapid un status publicat din greșeală.

WhatsApp va avea un buton special numit “UNDO”, care va permite ștergerea unui status imediat după ce el a fost publicat de către utilizatorii iPhone și Android, așa că nu va rămâne vizibil prea mult pentru toată lumea. Ștergerea unui status publicat din greșeală prin WhatsApp e un lucru care a dat bătăi de cap până acum, pentru că se poate întâmpla oricând să publicăm din greșeală ceva.

WhatsApp a gândit totul foarte simplu, astfel că butonul pentru ștergerea unui status apare imediat sub interfața prin care se confirmă publicarea statusului nostru, astfel că este accesibil pe loc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax