Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

WhatsApp a lansat una din cele mai așteptate funcții: Acum poți edita mesajele trimise

Publicat

WhatsApp a anunțat recent una dintre cele mai așteptate funcții – editarea mesajelor. Mark Zuckerberg a transmis într-o postare pe Facebook că utilizatorii pot acum modifica un mesaj în decurs de 15 minute de la trimiterea acestuia.

Dacă doriți să faceți acest lucru, puteți apăsa și țineți apăsat pe un mesaj și apăsați pe opțiunea de editare pentru a schimba mesajul. Mesajele editate vor avea o etichetă „editată”, pentru a marca modificarea. Cu toate acestea, aplicația nu va păstra niciun istoric al corecturilor. Ceilalți utilizatori nu vor putea vedea versiunile anterioare ale mesajelor editate.

„Suntem încântați de faptul că acum veți avea mai mult control asupra chaturilor dvs., cum ar fi corectarea greșelilor de ortografie sau adăugarea de mai mult context la un mesaj. Pentru aceasta, în 15 minute de la trimiterea mesajului, trebuie să apăsați și să țineți apăsat acel mesaj pentru un timp și apoi să selectați opțiunea „Editare” din meniu”, au explicat reprezentanții WhatsApp, într-o postare pe blog.

Până acum, utilizatorii trebuiau fie să ștergă complet un mesaj, fie să trimită o corecție într-un mesaj separat. Anul trecut, aplicația de chat a mărit limita de timp pentru ștergerea unui mesaj de la două zile (48 de ore) la 60 de ore.

Concurenții WhatsApp, precum Telegram și Signal, au oferit de mult posibilitatea de a edita mesaje. Cu iOS 16, Apple a introdus și capacitatea de a edita și anula trimiterea mesajelor trimise prin iMessage. Chiar și Twitter a introdus anul trecut butonul de editare pentru utilizatori.

Meta a spus că funcția este deja lansată pentru utilizatori și va fi disponibilă pentru toată lumea în câteva săptămâni.

sursa, foto: blog.whatsapp.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax