Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

WhatsApp face schimbări importante la funcția de apel video. Modificarea este valabilă atât pe iPhone cât și pe Android

Publicat

WhatsApp face schimbări importante la funcția de apel video. Modificarea aplicației îi va bucura pe utilizatorii care de acum înainte vor putea să caute în telefon în timpul apelului video, fără să îl întrerupă. Îmbunătățirea aplicației de mesagerie este valabilă atât pe iPhone, cât și pe Android.

Schimbări la funcția apel video pe WhatsApp

Utilizatorii de telefoane iPhone vor putea face apeluri video prin WhatsApp fără ca acestea sa fie oprite în cazul în care ies din aplicație pentru a accesa alte servicii din telefon cum ar fi de exemplu contactele. Astfel,  conversațiile vor continua și în această situație.

Ce altă modificare a anunțat WhatsApp

De asemenea, WhatsApp a anunțat modificări la o funcție pe care a implementat-o cu foarte mult timp în urmă pentru iPhone și Android prin care utilizatorii pot trimite mesaje ce expiră după o anumită perioadă de timp.

Concret, WhatsApp a inclus recent în aplicație o funcție specială ce le va permite utilizatorilor în curând să anuleze expirarea și să păstreze acele mesaje.

Totodată, întrucât în conversațiile lungi este posibil ca aceste mesaje să dispară la un moment dat, reprezentanții WhatsApp Messenger au implementat o secțiune specială în care pot vedea rapid toate mesajele pe care au hotărât să le păstreze, astfel încât acestea să fie foarte ușor accesibile.

Statusuri vocale la WhatsApp

O altă noutate anunțată recent de WhatsApp se referă la introducerea statusurilor vocale. Utilizatorii vor putea înregistra un mesaj audio pentru toate persoanele care le vizualizează statusurile.

Pentru a crea un status vocal, utilizatorii trebuie doar să atingă pictograma microfonului din ecranul de stare. Când înregistrarea este finalizată, sunetul poate fi redat înainte de a fi partajat. Utilizatorii pot schimba și culoarea de fundal și pot modifica confidențialitatea statusului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax