Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

WhatsApp introduce o agendă proprie de contacte, care va fi păstrată şi când este schimbat telefonul

Ce informații pot cere guvernele de la WhatsApp

Publicat

WhatsApp introduce o agendă proprie de contacte. WhatsApp a anunțat o nouă funcție care va permite utilizatorilor să salveze contacte direct în aplicație. Astfel, chiar dacă vă pierdeți telefonul sau conectați un dispozitiv nou la numărul dvs., veți putea vedea toate contactele stocate în cloud-ul WhatsApp.

WhatsApp se baza până acum pe agenda telefonului pentru a sincroniza contactele. Mai exact, dacă primiți un mesaj de la o persoană nouă și doriți să îi salvați detaliile, informațiile sunt stocate local pe dispozitivul dumneavoastră.

WhatsApp introduce o agendă proprie de contacte

Noua funcție, care va fi disponibilă în curând, vă va permite să stocați contacte pe orice dispozitiv, inclusiv pe WhatsApp pentru web și Windows. De asemenea, puteți alege să sincronizați contactele salvate în WhatsApp cu telefonul.

Anul trecut, compania a permis utilizatorilor să se conecteze la două conturi WhatsApp pe același dispozitiv. Salvarea contactelor legate de un singur cont WhatsApp este utilă dacă doriți să mențineț separate contactele personale de cele de afaceri. În plus, dacă folosiți dispozitivul împreună cu alți utilizatori, puteți păstra propria listă de contacte asociată cu numărul dumneavoastră.

WhatsApp a declarat că a dezvoltat un nou sistem de stocare criptat numit Identity Proof Linked Storage (IPLS) pentru a permite salvarea contactelor în siguranță. Atunci când utilizatorii salvează un contact, sistemul generează o cheie de criptare pe dispozitiv. Recuperarea contactelor se bazează pe autentificarea identității dispozitivului principal.

Compania a declarat că tehnologia din spatele funcției de stocare a contactelor va permite, de asemenea, salvarea contactelor după nume de utilizator.

„Numele de utilizatori pe WhatsApp vor adăuga un grad suplimentar de confidențialitate, astfel încât să nu fie necesar să îți partajezi numărul de telefon atunci când trimiți mesaje cuiva”, a menționat WhatsApp, într-o postare pe blog.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate