Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

WhatsApp lansează două funcții noi, dar sunt doar pentru iPhone. Ce trebuie să ştie utilizatorii aplicaţiei

Publicat

whatsapp, modele de telefon fara whatsapp whatsapp nu va mai functiona pe unele modele

WhatsApp a lansat două funcții noi, însă aceastea sunt disponibile doar pentru telefoanele iPhone. Utilizatorii aplicației vor putea acum să extragă textul conținut într-o imagine partajată în chat și să seteze mesaje vocale ca actualizare de status. Noutățile vin doar pentru utilizatorii iOS și nu vor ajunge și pe Android.

Prima dintre funcțiile introduse de WhatsApp oferă posibilitatea de a extrage automat textul dintr-o imagine partajată pe chat.

Noua funcție este extrem de simplă, atât timp cât imaginea conține un text clar și vizibil. Atunci când utilizatorul primește pe WhatsApp o imagine cu aceste caracteristici, poate extrage textul în mod automat prin simpla apăsare pe imagine pentru a o deschide pe tot ecranul și apoi folosind selectorul pentru a alege dacă dorește să selecteze tot textul sau doar o parte din el.

După ce textul din imagine a fost selectat, utilizatorul are la dispoziție mai multe opțiuni: Copy, Select All, Search și Translate.

O altă funcție utilă pentru utilizatorii WhatsApp pe iPhone permite setarea mesajelor vocale ca actualizare de status. Pentru a seta un status vocal, utilizatorii trebuie doar să atingă pictograma microfonului din ecranul de status, scrie WABetaInfo.

Mesajele vocale vor putea rămâne postate ca status doar dacă au până la 30 de secunde.

Unii utilizatori de WhatsApp cu iPhone au primit deja noile funcţii odată cu actualizarea la versiunea 23.5.75, iar alţii cu versiunea 23.5.77.

sursa: mediafax.ro, wabetainfo.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax