Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

WhatsApp lansează o nouă actualizare care rezolvă două dintre cele mai enervante aspecte ale aplicaţiei

Publicat

WhatsApp lansează o nouă actualizare care rezolvă două dintre cele mai enervante aspecte ale aplicaţiei.

Actualizarea aduce o serie de modificări la sondaje, inclusiv permite în sfârşit ca oamenii să voteze o singură dată, în loc să aleagă mai multe răspunsuri.

În plus, utilizatorii vor putea acum să caute sondaje în cadrul chat-urilor şi să rămână la curent cu rezultatele sondajelor prin notificări.

O altă modificare permite în sfârşit transmiterea imaginilor cu legende.

WhatsApp permite de mult timp ca oamenii să adauge legende la imagini pentru a adăuga context sau informaţii suplimentare despre o imagine, dar aceste legende au dispărut în mod inexplicabil din imagini atunci când au fost partajate, putând provoca confuzii, potrivit Independent.

Acum, utilizatorii vor avea opţiunea de a păstra legenda, de a o şterge sau de a scrie una complet nouă atunci când transmit o imagine.

De asemenea, utilizatorii pot adăuga o legendă nouă dacă aceasta nu avea deja una.

Noile instrumente remediază două dintre cele mai mari iritaţii atunci când se utilizează WhatsApp, modificând funcţii de lungă durată, dar inexplicabil de limitate în cadrul aplicaţiei.

Acestea fac parte dintr-o serie de mici îmbunătăţiri recente care au fost adăugate la WhatsApp.

Adăugările recente au inclus ceea ce WhatsApp a numit o „superputere a expeditorului”, care permite oamenilor să continue să facă să dispară mesaje.

La începutul acestui an, a lansat, de asemenea, ceea ce a spus că este „funcţia numărul unu pe care şi-o doresc utilizatorii”, în posibilitatea de a trimite reacţii la poveştile oamenilor.

Acestora li se adaugă o altă opţiune de a adăuga legende la documente, precum şi la imagini. Aceasta ar putea fi folosită pentru a adăuga o explicaţie atunci când transmiteţi un articol, un document de lucru sau o reţetă, a sugerat WhatsApp.

Funcţiile au început deja să fie implementate pentru utilizatori la nivel global, a precizat WhatsApp. Acestea vor fi disponibile pentru toată lumea „în următoarele săptămâni”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax