Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

WhatsApp va modifica funcția prin care utilizatorii aplicației pot retrage mesajele pe care le-au trimis

whatsapp

Publicat

WhatsApp va modifica funcția prin care utilizatorii aplicației pot retrage mesajele pe care le-au trimis altor utilizatori, astfel încât aceștia să aibă la dispoziție peste o oră pentru a face acest lucru, scrie nme.com. Aplicația avea la final de 2017 în total 1,5 miliarde de useri care intră cel puțin o dată pe lună. Numărul a crescut puternic în ultimii ani: la început de 2014 erau 430 de milioane, iar în toamna lui 2015 erau 900 de milioane.

Inițial, funcția de retragere a mesajelor trimise altor utilizatori pe WhatsApp nu era disponibilă. Apoi, aplicația a introdus aeceastă funcție, permițându-le utilizatorilor să retragă mesajele în aproximativ șapte minute de la momentul în care le-au trimis.

Curând, însă, potrivit WABetaInfo, utilizatorii vor avea la dispoziție 68 de minute și 16 secunde pentru a elimina mesajele pe care le-au trimis, astfel încât să nu le mai vadă nici destinatarii acestora.

Mesajele trimise pe WhatsApp se pot face prin opțiunea <șterge pentru toata lumea>, în intervalul permis de aplicație.

sursa: hotnews.ro, news.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax