Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

White Palace Alba Iulia: Locul în care vă sărbătoriți iubirea – sala de evenimente are date disponibile pentru vara – toamna 2022

Publicat

La sala White Palace poți sărbători cele mai importante evenimente din viața ta: nunți, botezuri, aniversări sau alte momente pe care vrei sa le petreci alaturi de cei dragi. Sala este amplasată pe strada Alexandru Ioan Cuza 25c din Alba Iulia și are o capacitate maximă de 330 locuri.

Sala este decorată într-un stil soft feminin, în tonuri de alb, care poate transforma orice eveniment într-un moment aniversar de vis, permițând o amenajare fluidă, modernă și în tendințele moderne.

Pentru organizarea unui eveniment, meniul începe de la 27 euro, iar propunerile sunt generoase în funcție de preferințele celor care aleg să își petreacă momentele importante din viață la White Palace Alba Iulia.

Alegerea meniului pentru un eveniment este un aspect important, iar reprezentanții White Palace vin cu propuneri diversificate, adaptate fiecărui sezon, actualizate în funcție de preferințele celor care aleg să petreacă momente deosebite în această locație din Alba Iulia.

Propunerile de meniu cuprind 4 feluri de mâncare: aperitiv rece, aperitiv cald, ciorbă și felul principal.

Între motivele principale, pentru a alege White Palace ca locația preferată pentru nunți, botezuri, lansări de produse, petreceri private, aniversări se regăsesc:

  • 6 variante de meniuri delicioase și generoase
  • Băutură la discreție
  • Aranjamente florale pe mese gratuit

Pentru cei care își doresc să organizeze un eveniment la White Palace, locația  mai are câteva date disponibile pentru evenimentele din 2022, cu un discount de 15%:

  • august: 21, 27, 28
  • septembrie: 18, 25, 30
  • octombrie: 1, 9, 15

Pentru mai multe detalii, rezervări și informații, privind organizarea unui eveniment, reprezentanții locației White Palace Alba Iulia pot fi contactați la: contact@white-palace.ro sau 0788 444 410, 0788 444 414.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax