Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Wiener Privatklinik a avut anul trecut 1200 de pacienți din România. Ce afecțiuni tratează ”spitalul românilor”, la Viena

Publicat

Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, a primit anul trecut peste 1.200 de pacienți români, anunță un comunicat al companiei, citat de Agerpres.

Cele mai solicitate servicii medicale de pacienții români au fost tratamentele oncologice, urmate de intervențiile chirurgicale complexe în specialitățile ortopedie – traumatologie, chirurgie cardiovasculară, chirurgie reconstructivă și a nervilor periferici și chirurgie pediatrică.

Totodată, peste 190 de români au beneficiat de consultații medicale online, acordate de experții austrieci în clinica virtuală WPK Online Healthcare Center, unde sunt disponibile peste 20 de specialități medicale.

Tratamentele nu sunt ieftine și diferă în funcție de afecțiune și tipurile de intervenție.

Anual, ”spitalul românilor” înregistrează peste 12.000 de internări, iar aproximativ 40% dintre acestea sunt pentru pacienți internaționali care vin din peste 20 de țări, cu precădere din Europa Centrală și de Est.

Românii sunt prima naționalitate de pacienți internaționali, reprezentând o pondere de 35%, precizează reprezentanții clinicii.

„Obținerea pentru al treilea an consecutiv a certificării World’s Best Hospitals confirmă că oferim pacienților medicina viitorului: asistență medicală multidisciplinară, susținută de medici de renume și conform ultimelor ghiduri științifice, bazate pe cele mai recente inovații în medicină.

Suntem mândri să fim recunoscuți drept unul dintre cele mai bune spitale din lume, care oferă asistență medicală multidisciplinară, susținută de medici de renume și de tehnologie medicala de ultimă generație.

Acest premiu vine ca o recunoaștere a eforturilor noastre de a asigura servicii medicale de cea mai bună calitate, confort și siguranță pacienților internaționali care aleg să se trateze la spitalul nostru din Viena”, a spus Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing și Pacienți Internaționali al Wiener Privatklinik.

Spitalul WPK deține 10 centre medicale de competență care acoperă toate ariile clinice, de la consult și prevenție, diagnosticare de precizie la tratamente de ultimă oră, utilizând cele mai noi abordări terapeutice și tehnici chirurgicale.

Centrul său de oncologie – WPK Cancer European Academy Cancer Center – este cel mai complex și reputat centru privat de diagnostic și tratament al cancerului din Europa Centrală și de Est.

În cadrul spitalului, pacienții au acces la peste 400 de medici, printre care se află și un medic de origine română – Prof. Univ. Dr. Dan Rujescu, medic psihiatru, cu o activitate profesională și de cercetare de peste 30 de ani în domeniu.

Pacienţii români pot beneficia de asistență completă privind deplasarea la spitalul, mai anunță reprezentanții clinicii.

Wiener Privatklinik (WPK), înființat în 1871, cu sediul la Viena, este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax