Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Winners Club Ţălnar” reclamă pierderea clienţilor din cauza lucrărilor desfăşurate în Cetate

Publicat

Administratorul bazei sportive „Winners Club Ţălnar”, George Ţălnar cere consilierilor locali anularea taxei de concesiune prevăzută în contractul de asociere, pe durata desfăşurării lucrărilor de reabilitare a Cetăţii Alba Iulia.

Acesta susţine că, din cauza şantierului creat în zonă, este împiedicată intrarea clienţilor şi a vizitatorilor în incinta clubului, iar veniturile vor scădea. „După cum bine ştiţi, au existat probleme cu palata taxei de concesiune şi până în acest moment, încasările societăţii neputând acoperi în întregime obligaţiile financiare ale acesteia, din cauza faptului că investiţia s-a făcut în mare parte din credite bancare şi fără alte fonduri, iar ratele la bănci şi sumele datorate la Finanţe şi Impozite sunt destul de ridicate. Mai mult decât atât, se ştie că activitatea prestată de societatea noastră este una sezonieră, iar, în sezonul cald, când funcţionăm la capacitate maximă, trebuie strânse fonduri ca să acopere cheltuielile şi pe timp de toamnă-iarnă”, a explicat George Ţălnar.

Acesta se teme că, din cauza lucrărilor care se desfăşoară în prezent chiar în faţa intrării în „Winners Club Ţălnar”, societatea va putea să ajungă să nu aibă niciun profit pe timp de vară. Mai mult decât atât, clientela care venea la piscină şi la agrement cu maşina nu va mai fi atrasă de ideea de a parcurge pe jos un şantier în lucru şi va alege alte locaţii.

Consilierii locali nu au fost de acord cu scutirea de la plata redevenţei, ci doar cu reducerea acesteia. Potrivit contractului de asociere, „Winners Club Ţălnar” achita în 2009 Consiliului Local, 10% din profitul net realizat, dar nu mai puţin de 400 de euro pe lună, în perioada aprilie-septembrie şi 100 de euro, în intervalul octombrie- martie. Pe durata lucărilor desfăşurate în Cetate, această sumă a fost micşorată.

Sursa Foto: campionateminifotbal.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax