Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Wizz Air introduce noi rute de pe aeroporturile din România. Prețuri preferențiale pentru clienții zborurilor anulate de Blue Air

Publicat

Wizz Air profită de problemele pe care le are concurentul său Blue Air și își extinde serviciile în România. Compania a anunțat astăzi o extindere semnificativă în România, adăugând cinci aeronave la baza sa din București (creștere la 17 aeronave), dar și creșterea capacității la aeroporturile Sibiu, Cluj-Napoca, Iași și  Bacău.

Pasagerii Blue Air afectați de anularea zborurilor pot face rezervări  pe siteul companiei, la un preț de 49,99 Euro folosind codul rezervării Blue Air.

Compania maghiară nu a pierdut ocazia să-și ironizeze concurentul printr-un mesaj postat la mesajul prin care îi anunță pe lienții Blue Air că le face o ofertă specială.

Wizz Air a lansat o companie cu titlul „Don’t be blue, we got you covered” („Nu fiți albastru, vă acoperim noi”), în care anunță oferte de zboruri de la 49,99 de euro pentru românii afectați de anulările Blue Air.

Compania aeriană a anunțat și introducerea a trei rute noi de la București către Atena, Praga și Larnaca și frecvențe crescute pe 30 de rute existente, inclusiv către destinații cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid și Tel Aviv. În total, Wizz Air va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pieței din România.

Odată cu creșterile din București și noile rute adăugate rețelei românești, Wizz Air este acum cea mai mare companie aeriană care operează din București, precum și din Cluj-Napoca, Bacău, Iași, Sibiu, Craiova, Suceava și Timișoara, reiterându-și angajamentul de a oferi destinații populare și tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri români, în cel mai sustenabil mod.

Wizz Air este încântată să facă o investiție atât de importantă în București și România. Știm cât de important este ca pasagerii să poată călători și dorim să ne asigurăm clienții că au opțiuni pentru a-și planifica călătoriile.

Cu 13,8 milioane de locuri care vor asigura operațiunile pe rute noi și extinse la tarife reduse către 36 de destinații dinspre România, precum și tarifele noastre speciale pentru clienții Blue Air, Wizz Air își consolidează angajamentul față de piața din România, continuând expansiunea noastră și confirmând ferm Wizz Air ca lider de piață. Oferim acum un număr total de aproximativ 200 de rute din România”, a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate