Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Wizz Air renunță la cursa Sibiu – Paris Beauvais. Ce se întâmplă cu biletele deja cumpărate

Publicat

wizzair, avion, calatorie

Wizz Air renunță la cursa Sibiu – Paris Beauvais,  din  25 februarie 2019. Compania abandonează o rută nerentabilă și le oferă clienților care cumpăraseră bilete după această dată un bilet la… Londra, sau utilizarea banilor plătiți pentru achiziția unui alt bilet. De asemenea, oamenii își pot primi banii înapoi, dacă nu sunt de acord cu nici una dintre variante. Aeroportul din Sibiu este la doar 68 de kilometri de Alba Iulia.

În mail-urile trimise tuturor celor care aveau deja bilete cumpărate reprezentanții Wizz Air scriau că ”s-a produs o modificare de program” și că biletele achiziționate deja se pot transforma automat în bilete pentru zborul Sibiu-Londra.

”Ne pare rău să vă informăm că s-a produs o modificare de program care vă afectează zborurile aferente codului de confirmare… . Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate de modificarea programului. V-am făcut automat o rezervare la un zbor alternativ cu programul de zbor următor”, au scris reprezentanții companiei. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax