Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Workshop pentru IMM-uri, pe tema folosirii eficiente a fondurilor Uniunii Europene. Întâlnirea este organizată de ADR Centru, la Alba Iulia. Vezi detalii

Publicat

ADR Centru organizează workshop-ul „Politici de folosire eficientă a fondurilor Uniunii Europene de către IMM-uri, în vederea realizării de achiziţii publice”. Ce interesaţi pot participa gratuit, joi, 23 februarie, de la ora 9.00, la Hotel „Parc” din Alba Iulia.

Evenimentul se adresează firmelor, dar pot participa și reprezentanții organizațiilor care beneficiază de finanţări ale Uniunii Europene sau de fonduri care provin de la bugetul de stat. Participanții vor discuta despre subiecte de interes în domeniul achiziţiilor publice: legislaţia în vigoare, planificarea achizițiilor, alegerea procedurii potrivite pentru o achiziţie publică, elaborarea contestaţiilor și momentul depunerii acestora, precum şi despre elementele obligatorii de publicitate şi transparenţă.

La acest eveniment, organizat în cadrul proiectului „BisNet Transylvania – Sprijin pentru IMM”, ADR Centru l-a invitat ca lector pe Alin Ivan, CMC în cadrul firmei „Svasta Integrated Consulting Group” Bucureşti, care va modera întâlnirea și va prezenta studii de caz, precum și soluțiile practice identificate pentru diverse spețe. De asemenea, va răspunde întrebărilor participanților, alături de Simona Bârsan, director în cadrul institutului CENTI Cluj-Napoca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax