Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Yahoo îşi schimbă numele. Numele bizar pe care îl va primi, după finalizarea achiziției făcute de Verizon

Publicat

YahooYahoo devine istorie. O parte din companie își schimbă numele în Altaba, după finalizarea achiziției făcute de Verizon.

Yahoo! își va schimbă numele în Altaba după ce va fi finalizată achiziția celor de la Verizon, însă este vorba doar despre ceea ce va rămâne din compania-mamă.

Informațiile vin dintr-un nou document depus la autoritățile americane, el descriind schimbarea numelui restului companiei Yahoo! în Altaba, dar și faptul că actualul președinte, Marissa Mayer, va pleca de la conducerea companiei.

Verizon cheltuie 4.8 miliarde de dolari pentru a cumpăra compania Yahoo!, însă doar o parte din ea, cealaltă parte urmând a rămâne separată și își va schimba denumirea în Altaba.

Mai exact, partea din companie care administrează investiţiile în Alibaba și Yahoo Japonia va rămâne și cu unele brevete de invenție, iar denumirea sa va fi Altaba după finalizarea procesului de vânzare. Altaba urmează să devină o companie de investiții și va avea doar 5 membri în consiliul director, Marissa Mayer urmând a părăsi și această companie.

După 5 ani în fruntea Yahoo!, Marissa Mayer va părăsi compania după ce a avut parte de câțiva ani extrem de dificili, cu scăderi ale încasărilor, concedieri și numeroase critici la adresa activității sale.

Se presupune că partea din Yahoo! care va fi cumpărată de către Verizon își va păstra denumirea în continuare, deci doar firma rămasă fără elementele de bază se va denumi Altaba.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax