Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Yahoo Messenger va fi închis. Până când mai poate fi folosit și ce explicaţii dă compania

Publicat

yahoo messenger Yahoo a anunțat recent că va pune capăt aplicației Yahoo Messenger, lansată la finele anilor ’90, lucru care se va întâmpla după 5 august. După această dată utilizatorii actuali nu se vor mai putea loga sau trimite mesaje. De altfel, versiunile anterioare ale Yahoo Messenger nici nu mai sunt disponibile pentru descărcări, potrivit publicației VentureBeat.

Yahoo a anunţat că doar versiunea desktop va dispărea, celelalte variante urmând a funcţiona în continuare: online, aplicaţia de mobil sau direct din Yahoo Mail.

„În decembrie 2015, am anunțat un nou Yahoo Messenger pentru mobil, web și Yahoo Mail pe desktop, construit pe o nouă platformă modernă, ceea ce oferă utilizatorilor o modalitate rapidă, frumoasă și inteligentă de a trimite și anula trimiterea de mesaje, fotografii și imagini animate în 1:1 și conversații de grup. Dacă astăzi oferim interoperare între produsul anterior și noul Yahoo Messenger, încurajăm toți utilizatorii nostri să finalizeze tranziția către noul Yahoo Messenger, pentru că nu vom mai susține platforma anterioară de la data de 5 august 2016. Intenționăm să ne concentrăm eforturile pe noul Yahoo Messenger”, explică reprezentanții Yahoo, pe blog.

Yahoo Messenger a fost lansat în martie 1998.  La începutul anilor 2000, Yahoo Messenger a devenit extrem de popular și se lupta pentru primul loc în ceea ce privește serviciul de mesageri pe Internet cu Microsoft Windows Live Messenger și Skype.

Popularitatea serviciului s-a redus drastic însă, odată ce au apărut servicii noi, cum ar fi chat-ul Facebook (acum Facebook Messenger), Twitter și alte aplicații mobile, care au mâncat din cota sa de piață. Yahoo nu a reușit să își adapteze la timp business-ul și ca urmare Yahoo Messenger a pierdut foarte multi utilizatori, arătă Softpedia.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax