Connect with us
Publicitate

SPORT

Yamadou Camara, prestație excelentă la Turnu Severin

Publicat

Apărătorul transferat în această iarnă de Unirea Alba Iulia, Yamadou Camara, a reușit din nou să impresioneze, și la Turnu Severin. Prestația fotbalistului de culoare a fost providențială în economia partidei; acesta a fost imbatabil în duelurile „aeriene”, în vreme ce nici în situații de 1 la 1 nu a fost depășit de atacanții craioveni.

În ciuda evoluțiilor bune, Yamadou Camara rămâne, însă, modest. ”Am câștigat trei puncte importante, noi am jucat bine, ne-am făcut datoria. Am muncit foarte mult la antrenamente, iar domnul antrenor a pregătit bine acest joc. Este bine că jucăm tot mai bine de la meci la meci, sunt convins că în următoarele meciuri vom juca și mai bine, pentru că se va vedea pregătirea”, a declarat Yamadou Camara, FC Unirea Alba Iulia.

Fotbalistul a fost rezervat înaintea jocului și nu s-a grăbit să facă prea multe comentarii. Întrebat dacă va juca bine sâmbătă, acesta a răspuns: ”Doar Dumnezeu știe dacă voi juca bine astăzi (n.r. – sâmbătă)”, a spus fotbalistul de culoare.

Ce parere aveţi, va retrograda echipa de fotbal FC Unirea şi din Liga a II-a?

  • NU (68%)
  • DA (27%)
  • NU ŞTIU (5%)
  • Total voturi: 106

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax