Connect with us
Publicitate

SPORT

Yammoudou Camara, curtat de „Ceahlăul”. Nemțenii confirmă interesul pentru jucătorul francez

Publicat

Unirea Alba Iulia este pe cale să piardă unul dintre cei mai promiţători jucători din retur, dacă nu chiar cel mai valoros din defensiva echipei. Yammoudou Camara a intrat rapid în vizorul echipelor din România, întrucât prestațiile sale au fost mult peste nivelul eșalonului secund, ofertele continuând să curgă pentru jucătorul de culoare.

Chiar dacă a jucat excelent la Alba Iulia, Camara nu dorește să vorbească despre viitorul său. ”Momentan nu știu ce voi face, dacă voi rămâne în România sau nu. Eu nu am un loc preferat, aș juca oriunde, nu asta e important. Momentan nu vreau să vorbesc despre viitorul meu”, a declarat pentru Alba24.ro, Yammoudou Camara, fundaș FC Unirea Alba Iulia.

La cei 23 de ani, jucătorul francez este curtat intens de Ceahlăul Piatra Neamț, dar și de echipe din Liga a II-a. Contactați telefonic, oficialii Ceahlăului au confirmat interesul pentru fundașul Unirii Alba Iulia. ”Am fost informați despre acest fotbalist, noi avem nevoie de întâriri în defensivă, iar dacă jucătorul se va mula pe jocul și pretențiile noastre l-am putea transfera”, a declarat pentru Alba24.ro Ion Mironaș, director sportiv Ceahlăul Piatra Neamț.

Chiar dacă Unirea Alba Iulia nu a terminat pe un loc onorabil, fotbaliștii care au evoluat în retur pe ”Cetate” sunt la mare căutare. Dragoș Boboc (aflat la final de contract cu Unirea Alba Iulia) este în discuții cu echipe din liga secundă elenă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax