Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

YouTube pregătește lansarea unui serviciu de mesagerie pentru utilizatorii aplicației sale mobile

Publicat

youtube-logo O funcție de mesagerie online, una dintre formele preferate de comunicare, este testată de platforma de video sharing YouTube. Acesta va fi în curând disponibilă pentru utilizatorii aplicației de pe dispozitivele iOS sau Android, care vor putea comunica și vor putea distribui videoclipuri cu prietenii lor.

Potrivit administratorilor platformei digitale, noua funcţie pentru „native sharing” are rolul de a convinge mai mulţi utilizatori să-şi distribuie clipurile pe YouTube, respectiv să folosească mai mult aplicaţia pentru smartphone. Serviciul, care este destinat acum unui număr restrâns de persoane, se va extinde prin trimiterea de către un utilizator a unei invitații către un prieten prin simpla pornire a unei conversații în canalul de comunicare respectiv.

Cu toate acestea, o dată generală de lansare a acestui serviciu nu a fost încă anunțată.

În acest fel, YouTube încearcă să parieze pe sporirea experienței colective care poate fi generată din interacțiunile de tip unu-la-unu și de grup. Platforma are cel mai mare serviciu video din mediul digital, cu peste 1 miliard de utilizatori, și în ceea ce privește numărul vizualizărilor pe dispozitivele mobile depășește toți competitorii din acest domeniu. În medie, zilnic, un utilizator urmărește videoclipuri timp ce circa 40 de minute. Introducerea cu succes a serviciului de mesagerie va evita postarea de conținut video de pe alte platforme de socializare și va menține utilizatorii aplicației dedicate YouTube conectați la aceasta.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax