Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Zăpada de pe carosabil dă de furcă şoferilor albaiulieni

Publicat

Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un strat de aproximativ 5 centimetri de zăpadă acoperea străzile municipiului Alba Iulia. Deşi viscolea de câteva ore bune, nici un utilaj de distribuire a materialelor antiderapante nu şi-a făcut apariţia, iar circulaţia pe arterele principale ale oraşului se desfăşura cu dificultate.
Contactaţi telefonic, reprezentanţii „Salprest” au susţinut că se lucra cu autospeciale şi că materialele antiderapante erau împrăştiate pe carosabil, dar, chiar şi aşa, străzile erau în continuare înzăpezite: „Sunt nevoit să mă deplasez cu 10 kilometri la oră şi chiar şi aşa derapez. Circul prin oraş de la ora 14.oo, iar, de atunci şi până acum, nu am văzut nici un utilaj de deszăpezire”, a declarat un şofer nemulţumit.
Primii fulgi de zăpadă au adus şi primele accidente de circulaţie. În jurul orei 18.00, pe drumul judeţean 107M , la urcare spre Vălişoara, conducătorul unui camion ce transporta ţiglă a derapat din cauza conditiilor de iarnă şi a rămas blocat. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Alba au fost nevoiţi să intervină pentru fluidizarea traficului, pe acel tronson de drum.

Reprezentanţii IPJ Alba au anunţat că circulaţia se desfăşura cu dificultate în tot judeţul şi au atenţionat conducătorii auto ale căror autoturisme nu sunt echipate corespunzător să evite, pe cât posibil, blocarea drumurilor. Potrivit directorului Secţiei de Drumuri Naţionale Alba, Ovidiu Popa, zece utilaje de deszăpezire au acţionat, marţi seara, pe drumurile naţionale, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax