Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Zăpada îngreunează circulația pe străzile din Alba Iulia și pe drumurile județene. Utilajele de deszăpezire intervin și la această oră

Publicat

Zăpada îngreunează circulația autovehiculelor pe mai multe străzi din Alba Iulia, dar și drumuri județene și secundare din Alba. Utilajele de deszăpezire intervin în permanență și la această oră atât în cartiere din Alba Iulia, cât și în județ. Niciun drum național, județean sau secundar nu este blocat, însă circulația se desfășoară cu dificultate în condiții de iarnă. 

„Nu avem drumuri blocate în Alba, nici drumuri județene, nici naționale. Toate autobuzele au ajuns în stații la timp astăzi, ceea ce este un semn foarte bun. Sunt probleme pe drumuri secundare din anumite localități, de exemplu la Dumitra, însă acolo este treaba primăriei să intervină. În rest, la Râmeț-Ponor s-a lucrat cu freza, iar acum circulația se desfășoară în condiții normale, de iarnă”, a explicat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman.

În Alba Iulia, utilajele „Salprest” intervin la această oră în Oarda, dar și pe mai multe străzi. „La această oră nu sunt probleme majore de circulație în Alba Iulia. Am primit sesizări din mai multe părți și am trimis utilaje acolo. Acum se intervine pe Oarda, străzile Arnsberg, Izvorului, Aurel Vlaicu, Dealul Furcilor, iar drumuri blocate nu avem”, a declarat Viorel Hațegan, șef de echipă în cadrul „Salprest” Alba.

Potrivit CNADNR, în judeţul Alba, drumurile naţionale erau acoperite parţial cu zăpadă de până la 2 cm. Secţia Drumuri Naţionale Alba Iulia a acţionat cu 32 autoutilaje şi au răspândit 245 tone material antiderapant pe DN1, DN7, VAB, DN14B, DN74, DN74A, DN75.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. nelu

    miercuri, 12.12.2012 at 14:08

    a-ti votat p(H)avele si avti derdelus ! asta daca nu are de unde ciupi ceva ,nimeni nu are voie sa fac ceva bun pt. cetatenii urbei !!!~

  2. McGigi

    miercuri, 12.12.2012 at 18:07

    @Nelu – probabil ca aia care l-au votat pe Hava stiau scrie. De-aia nu l-au votat pe Potor (care a vrut sa fie ales undeva, oriunde). Tu l-ai votat pe Potor pentru ca esti la fel de agramat ca si dansul, si ai un IQ minimalist, atata vreme cat n-ai inteles nimic din articol. Sau Potor ar fi adus temperaturi de vara iarna?

  3. hook smile

    miercuri, 12.12.2012 at 21:06

    Unde Dumnezeu s-a intervenit in Oarda????!!!! Acum 10 min am venit din Oarda de Sus-partea neasfaltata e acoperita cu zapada viscolita de 1 m (fara sa exagerez)!!!!! INCOMPETENTILOR!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax