Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zăpadă numai bună de schiat pe pârtiile de la Arena Platoș – Păltiniș. A nins abundent în această dimineață. Sfatul drumarilor

Publicat

Este zăpadă numai bună de schiat la cea mai apropiată pârtie de schi de Alba Iulia. La Arena Platoș, în Păltiniș a nins din nou în această dimineață, iar pârtiile domeniului schiabil sunt perfecte pentru petrecerea unei zile pe schiuri sau snowboard. Și pârtia de sanie este pregătită pentru turiști, iar vremea este perfectă.

La Arena Platoș se ajunge de la Alba Iulia în circa o oră de mers cu mașina, 80% din traseu făcându-se pe autostradă. Pe șoseaua care face legătura între Sibiu și Păltiniș a nins sâmbătă noaptea și dimineața.

Drumarii încearcă să mențină șoseaua practicabilă, mai ales că mulți turiști merg spre pârtiile de schi.

Citește și Unde schiez, 2022. LISTA celor 205 pârtii de schi omologate. România are în total 175 km de pârtii de schi

Sâmbătă dimineața a nins nins abundent la Păltiniș și s-a acționat cu două utilaje, respectiv cu o autobasculantă cu lamă și un tractor cu lamă.

Carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă.

În zonă se circulă în condiții de iarnă.

Până la această oră s-au folosit peste șase tone de material antiderapant, anunță DRDP Brașov.

Reprezentanții drumarilor din Sibiu roagă participanții la trafic să circule cu atenție sporită atât pe drumul spre Păltiniș, cât și pe alte șosele județene unde se intervine pentru deszăpezire, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. De asemenea, le ei recomandă șoferilor să aibă mașinile echipate corespunzător.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 12.02.2022 at 10:59

    Prea Frumos, ca sa fie si UTIL : Ne asigura ” Redactia Alba24 ” un autoturism, sofer, Domiciliu-Paltinsi SI Retur, schiuri, mancare si cazare pentru 2 zile, basca tariful pentru schiat Luni 14- marti 15.02, pe partia” Arena Platos ” ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax