Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zboruri de la Cluj-Napoca la New York. Cât durează călătoria și de la ce prețuri pornesc biletele

Publicat

bor cluj napoca new york

Zboruri de la Cluj-Napoca la New York. Pasagerii din Transilvania vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu doar o scurtă oprire, la Bucureşti.

Operatorul aerian HiSky a adaptat programul zborurilor, astfel încât durata conexiunii să fie de numai o oră şi 10 minute.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis vineri Agerpres, acest timp este estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat Bucureşti, Henri Coandă – JFK, New York.

Astfel, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, pasagerii din Ardeal se vor îmbarca de pe aeroportul de plecare la ora 6:30 şi vor ateriza la New York la ora locală 11:35, cu o durată totală a călătoriei, care include conexiunea, de numai 12 ore.

Zboruri de la Cluj-Napoca la New York: prețurile

Pentru un zbor de pe Aeroportul din Cluj Napoca către New York, preţurile pornesc de la 379 euro/segmentul de zbor, iar pentru aceeaşi destinaţie, pasagerii care pleacă din Chişinău vor plăti un tarif începând cu 375 euro/segment.

Primul zbor al companiei HiSky către New York este programat să aibă loc vineri, 7 iunie. Destinaţia va fi operată cu patru frecvenţe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, cu retur în aceleaşi zile.

Vezi și: Wizz Air reia zborurile pe patru rute din Cluj-Napoca. Compania aeriană va crește frecvențele pe alte opt

Biletele sunt disponibile pentru două clase de servicii, economic şi business, în rezervare fiind incluse o masă caldă şi o gustare, pentru fiecare pasager.

Zboruri de la Cluj-Napoca la New York: ce spun reprezentanții companiei

„Aeroportul din Bucureşti a devenit principalul hub HiSky, însă aşa cum le-am promis pasagerilor noştri, ne dorim să oferim opţiuni avantajoase de călătorie pentru locuitorii din întreaga regiune.

Crearea legăturilor către SUA vine ca un pas natural, mai ales că vorbim despre această destinaţie inaccesibilă până acum şi mult aşteptată atât de comunitatea de business, cât şi de turişti şi diaspora.

Am lucrat mult la optimizarea programului de zbor pentru a putea atinge acest nivel de coordonare perfectă între legături, menţinând totuşi ore de plecare accesibile, dimineaţa, şi timp suficient pentru transfer, fără a prelungi prea mult durata totală a călătoriei.

Am reuşit să creăm o experienţă lipsită de orice complicaţii, de la rezervare şi până la aterizarea la destinaţia finală, astfel încât pasagerii să nu resimtă diferenţe semnificative între zborul direct şi cel cu legătură, nici în ceea ce priveşte preţul biletului, nici efortul călătoriei”, susţine Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Zborurile Bucureşti Otopeni – New York, JFK, vor fi efectuate cu o aeronavă wide-body modernă, Airbus A330-200, care oferă pasagerilor, pe lângă posibilitatea călătoriei fără escală şi acces la conţinut multimedia, pe întreaga durată a călătoriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popa Elena

    vineri, 05.01.2024 at 21:17

    Sunt f.bucuroasa ca se vor relua zborurile Buc.Otopeni-NY.
    DAR..!.va fi suficient un singur avion..??tinand cont si ca avionul nu este nou..si se poate defecta..
    Daca..se va defecta..si remedierile ..vor dura cateva zile..!!..ce se va intampla cu calatorii..???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax