Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Zece comune din Alba, localitatea Beldiu și un cartier din Alba Iulia, FĂRĂ APĂ pentru 48 de ore, de luni noaptea

Publicat


Cetățenii din zece comune din Alba, localitatea Beldiu și cartierul albaiulian Oarda de Sus vor rămâne fără apă potabilă pentru 48 de ore, începând de luni noaptea, din cauza unor lucrări de relocare a unei aducțiuni, în zona Lancrăm.

În vederea efectuării lucrărilor de relocare a aducțiunii de apă potabilă Dn 1200 mm (FIR II) în zona Lancrăm, SC Apa CTTA SA Alba – Sucursala Alba Iulia anunță întreruperea furnizării apei potabile pentru o perioadă de 48 de ore, începând cu ziua de luni, 27 ianuarie – ora 22:00, pentru următoarele zone:

 • cartierul Oarda de Sus (Alba Iulia)
 • comuna Pianu (cu localitățile aparținătoare)
 • comuna Vințu (cu localitățile aparținătoare)
 • comuna Ciugud (cu localitățile aparținătoare – inclusiv zona industrială Drâmbar)
 • comuna Berghin (cu localitățile aparținătoare)
 • comuna Ohaba (cu localitățile aparținătoare)
 • comuna Sântimbru (cu localitătile aparținătoare – inclusiv Totoi și Dumitra)
 • comuna Cricău (cu localitățile aparținătoare)
 • comuna Ighiu (cu localitățile aparținătoare)
 • comuna Galda de Jos (cu localitățile aparținătoare)
 • comuna Stremț (cu localitățile aparținătoare)
 • localitatea Beldiu

Consumatorii din zonele afectate sunt rugați să-și asigure rezerva de apă necesară pentru intervalul efectuării lucrărilor.

„La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului de turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale) până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm consumatorii să folosească apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar rugăm să fie semnalate imediat Dispeceratului Apa CTTA Alba la numărul de telefon 0258.834501 sau Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la numerele de telefon: fix – 0258.810463, mobil – 0723.212647, în vederea intervenției” au mai transmis reprezentanții operatorului, într-o informare adresată Primăriei Teiuș.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

L-AȚI VĂZUT? Tânâr din Alba, dat dispărut de familie, în județul Sibiu. Poliția îl caută

Publicat

Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de 17 ani a cărui plecare voluntară de la locul de muncă a fost sesizată la data de 18 februarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112. La data de 18 februarie, prin S.N.U.A.U. 112, mama unui adolescent în vârstă […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

19 februarie, Ziua națională Constantin Brâncuşi. Se împlinesc 144 de ani de la naşterea marelui sculptor

Publicat

Astăzi este sărbătorită Ziua națională Constantin Brâncuși, la 144 de ani de la nașterea sa. Românul este unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului XX, fiind omagiat, an de an, la aniversarea naşterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicată, marcată la nivel naţional începând din anul 2016. În această zi, faimoasa sculptură „Cumințenia pământului”, pentru […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Incendiu, azi-noapte, pe strada Tudor Arghezi din Alba Iulia. Un BMW X6 a ars ca o torță

Publicat

incendiu

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, în cartierul Cetate din Alba Iulia. Din imaginile transmise de un cititor Alba24, se pare că o mașină ar fi luat foc și s-au auzit mai multe explozii, în zona unui imobil de pe strada Tudor Arghezi. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 0:30. […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Andy Garcia îl va juca pe Constantin Brâncuși în noua peliculă a lui Mick Davis, ”The Sculptor”

Publicat

Actorul Andy Garcia îl va juca pe sculptorul român Constantin Brâncuşi. Informaţia a fost confirmată de regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul „Modigliani“, filmat în România. Acesta a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie cu celebrul actor Andy Garcia, iar acesta apare în imaginea alb negru cu o barbă „brâncuşiană” şi […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate