Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zece cupluri din comuna Berghin sărbătoresc anul acesta „nunta de aur”. Diplome „Model de viaţă” pentru 50 de ani de căsnicie

Publicat

Zece familii din comuna Berghin sărbătoresc anul acesta „nunta de aur”, adică 50 de ani de când și-au unit destinele. Pentru a nu uita de ziua care le-a schimbat viața, la inițiativa Asociației AS 2001 Alba Iulia, duminică, 11 noiembrie, cele 10 cupluri vor fi sărbătorite „ca la carte” de către membrii familiei, oficialități și concetățeni.

Omagierea familiilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie este deja tradițională. De mai bine de 10 ani, sunt organizate evenimente în cinstea celor care au trecut peste tote greutățile căsniciei și sărbătoresc „nunta de aur”.

În cadrul ceremoniei de duminică, cele 10 cupluri vor primi, din partea Asociației AS 2001 și a Primăriei Berghin, câte o diplomă ”Model de Viață”, care atestă trecerea unui veac de fidelitate. În plus, sărbătoriții vor primi câte un cadou simbolic și vor avea parte de un spectacol artistic de muzică vocal-instrumentală ce va cuprinde cele mai îndrăgite cântece populare din zona Secașelor și Văii Mureșului.

Evenimentul va avea loc duminică, începând cu ora 11.00, în incinta Primăriei Berghin.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax