Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zece localități din Alba, rămân fără apă săptămâna viitoare. Sunt necesare provizii de rezervă

Publicat

Zece localități din județul Alba rămân fără apă, marți (31 octombrie 2017) din cauza unor lucrări la Sistemul Zonal de Alimentare cu apă (FIR II, zona Pod râu Mureș – Oarda). Este vorba despre localitățile: Obreja, Bucerdea Grânoasă, Mihalț (parțial), Cistei, Sâncel, Iclod, Lunca Târnavei, Șona, Valea Lungă, Glogovăț, Lodroman, Lunca, Mesentea, Benic, Galda de Jos.

Apa CTTA Alba anunță întreruperea furnizării apei potabile pentru întreaga zi între orele 5.00 – 24.00. La repunerea în funcțiune este posibil, de asemenea, ca apa să fie tulbure și nepotabilă, situație în care furnizorul va trebui să o readucă la parametrii de calitate, ceea ce probabil va prelungi situația. Recomandabil ar fi ca oamenii din aceste localități să își facă provizii pentru activitățile curente. 

Foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. iustina popa

    duminică, 29.10.2017 at 09:51

    recomandabil ar fi ca Apa CTTA sa asigure minimul necesar, pe cap de abonat, cu scuzele de rigoare pentru situatia creata, cu prioritate celor care sunt cu facturile achitate la zi.
    hai sa fim oameni civilizati – imi furnizezi calitate iti platesc serviciul

  2. Lelea

    duminică, 29.10.2017 at 16:34

    Recomandabilă ar fi o investiție pentru modernizarea totala și completă a stațiilor de depurare ,epurare și distribuție a apei la standarde reale.Apa distribuită la momentul actual NU ESTE POTABILĂ este plina de oxizi de fier(rugina) și alte resturi și PUTE, ctta alba vinde apa menajera la preț de apa potabila

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax