Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Zece persoane din Alba Iulia, prinse la furat de fier vechi, în fosta fabrică „Refractara”. Au fost sancţionate de jandarmi

Publicat

Zece persoane au fost sancţionate contravenţional de jandarmi, sâmbătă, deoarece intraseră ilegal în incinta fostei fabrici „Refractara”.
Cei zece cetăţeni, domiciliaţi în municipiul Alba Iulia, au intenţionat să colecteze fier vechi pentru a-l valorifica ulterior în interes personal. La faţa locului a fost identificată o femeie şi 9 bărbaţi, cărora le-au fost explicate consecinţele legale ale faptei săvârşite şi au fost îndrumate să desfăşoare o activitate lucrativă în acord cu normele de convieţuire în societate. Totodată, li s-a pus în vedere că, în caz de recidivă, riscă să fie sancţionaţi cu amendă cuprinsă între 500 şi 1500 de lei.

Tot sâmbătă, V. R. Ioan, în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei, deoarece a fost surprins consumând alcool într-un loc public, respectiv parcarea din faţa unui imobil situat pe strada Ampoiului din municipiul reşedinţă de judeţ.
Jandarmii reamintesc că, potrivit prevederilor Legii nr. 61 din 27 septembrie 1991 (republicată), consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, toate mijloacele de transport în comun, autogări sau gări se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax