Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de amenzi date de Poliţia Rutieră Alba, în urma unei acţiuni de verificare a autovehiculelor de transport persoane

Publicat

autobuzePoliţiştii rutieri din Alba au verificat peste 300 autovehicule de transport persoane, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor, desfăşurate în perioada 11-13 aprilie. Au fost aplicate zeci de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost controlate 316 autovehicule destinate acestui tip de transport, iar poliţiştii au constatat 56 de abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice (48), două pentru nerespectarea capacităţii de transport şi una pentru lipsa inspecţie tehnice periodice. Restul sancţiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea legislaţiei speciale în domeniul transporturilor.

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 8.792 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax