Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de amenzi pe A1, în judeţul Alba, în urma acţiunii Poliţiei Rutiere. Sancţiuni pentru viteză, lipsa rovignetei şin nereguli în transport

Publicat

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au dat peste 80 de amenzi în valoarea totală de 20.000 de lei în urma acţiunii organizate vineri pe autostrada A1. Doi şoferi au rămas fără permise. Principalele nereguli sancţionate au fost depăşirea vitezei legale, lipsa rovignetei şi nereguli în transporturile rutiere.

Vineri, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat pe Autostrada A1 o acţiune rutieră având drept scop creşterea gradului de siguranţă rutieră a participanţilor la trafic pe acest sector de drum şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul acţiunii, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 20.140 lei, au reţinut două permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi retras un certificat de înmatriculare.

Amenzile au fost date pentru viteză şi depăşire neregulamentară, neportul centurii de siguranţă, lipsa rovinietei, nereguli în transporturile rutiere, nerspectarea timpilor de odihnă şi conducere şi a altor reguli de circulaţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax