Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Zeci de amenzi pentru taximetriștii din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, în urma controalelor efectuate de polițiști

Publicat

politie

Controalele și verificările făcute de poliștii din Alba continuă în perioada premergătoare sărbătorilor pascale. După ce pe tot parcursul săptămânii au fost verificați agenții economici, participanții la trafic, pietoni sau șoferi, iar cetățenii au fost informați despre măsurile de prevenire a furturilor, joi, a fost rândul taximetriștilor să răspundă în fața oamenilor legii. Astfel, în urma neregulilor descoperite, 17 taximetrişti din Alba Iulia, Sebeș și Aiud au primit amenzi de aproape 3.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat joi, în municipiile Alba Iulia, Sebeş şi Aiud, o acţiune de verificare a modului în care se desfășoară transportul rutier de persoane în regim taxi.

Poliţiştii au verificat 41 de taximetre, iar pentru nereguli constatate au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.890 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax