Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de amenzi şi suspect de furt, prins de poliţişti. Acţiune IPJ Alba şi DSVSA la târgul din Vinţu de Jos

Publicat

actiune Politia

Poliţiştii din Vinţu de Jos au dat zeci de amenzi, marţi, în cadrul unei acţiuni organizate la târgul de animale şi mărfuri, ce a avut loc în comună. La verificări au participat şi lucrători DSVSA Alba.

Potrivit IPJ Alba, în 13 martie, între orele 5.00 – 13.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au desfășurat o acţiune cu efective mărite, pe raza comunei, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri.

Au controlat 68 de autovehicule, au legitimat 92 de persoane şi au constatat 32 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 5.150 lei.

În urma controalelor efectuate împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, au fost constatate 16 abateri de la normele legale prevăzute de HG 984 din 25 august 2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

Alte 16 sancţiuni au fost aplicate pentru abateri de la normele OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din comuna Vinţu de Jos, ca persoană bănuită de comiterea furtului unei biciclete, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în 27 decembrie 2017.

Tânărul ar fi profitat de faptul că bicicleta a fost lăsată de către proprietar în faţa unui local public din comună.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, polițiștii au identificat bicicleta furată şi i-au restituit-o păgubitului.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax