Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de autovehicule verificate în cadrul unei acţiuni IPJ Alba și RAR. Jumătate dintre maşini circulau cu defecţiuni tehnice

Publicat

actiune politia RARPeste 50 de autovehicule au fost controlate de poliţiştii rutieri şi specialiştii Registrului Auto Român, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. La aproape jumătate dintre acestea au fost constatate defecțiuni tehnice. Oamenii legii au alicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.000 de lei.

În perioada 29-30.05.2017, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri din Teiuş şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea accidentelor datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor.

În cadrul acţiunii au fost verificate 51 de autovehicule, la 25 dintre acestea fiind constatate defecţiuni tehnice.

În total, au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.120 lei, din care 5 pentru anvelope, 18 pentru defecţiuni la sistemul de iluminare, una pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, două pentru alte defecţiuni tehnice, iar restul pentru alte abateri.

Au fost retrase 8 certificate de înmatriculare şi a fost reţinut un permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax