Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de bicicliști amendați de Poliția Alba, în două zile. Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere

Publicat

Polițiștii din Alba au amendat zeci de bicicliști care nu au respectat regulile rutiere. Acțiunile în trafic s-au derulat în perioada 1-2 februarie.

Potrivit IPJ Alba, acțiunile au vizat, în principal, prevenirea accidentelor cauzate de neacordarea priorității pietonilor și de nerespectarea regulilor rutiere de către bicicliști.

Au fost sancționați 4 conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor aflați în traversarea regulamentară a străzii și 28 de bicicliști care nu au respectat normele legale privind circulația, cu acest tip de vehicul, pe drumurile publice.

Alte 9 sancțiuni contravenționale au fost aplicate unor conducători auto care au oprit sau au staționat în loc interzis.

Acțiunile pentru creșterea siguranței rutiere vor continua și în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii atenționează șoferii să respecte regulile rutiere, regimul de viteză, să nu conducă obosiți sau sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax