Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de delegaţi din Alba, la Congresul extraordinar PSD de la Bucureşti

Publicat

Congresul extraordinar al PSD a început, sâmbătă, la Sala Palatului, pe ordinea de zi figurând adoptarea unor propuneri de modificare a statutului de partid, dar şi aprobarea programului de guvernare, reuniunea fiind precedată de o şedinţă a Consiliului Naţional al partidului. La acest eveniment participă, din partea PSD Alba, preşedintele  Organizaţiei Judeţene Ioan Dîrzu si alţi 60 de membri delegaţi, printre ei numărându-se: Ioan Florea, Ovidiu Jidveianu, Marcela Dărămuş, Radu Coclici, Ioan Rus, Cornel Murg, Liliana Tomoiagă, Romi Dragosin, Aurel Păştină si alţii.

Printre modificările de statut al partidului, decise sâmbătă, s-au numărat alegerea preşedintelui prin votul tuturor membrilor, mărirea grupului de vicepreşedinţi, de la 15, la 18 sau selectarea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale prin întreg sufragiul membrilor de partid, cu condiţia ca aceştia să aibă minimum trei luni vechime în formaţiunea politică. De asemenea, s-a eliminat funcţia de preşedinte executiv de la toate nivelurile, iar, în cazul organizaţiilor judeţene, se va putea alege un prim-vicepreşedinte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax