Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de gospodării din Lancrăm, fără CURENT electric OPT ORE, după un ACCIDENT. O autoutilitară a rupt un stâlp de la reţeaua electrică

Publicat

IMG_0006 Zeci de gospodării din Lancrăm au rămas fără curent electric, vineri, timp de opt ore, după ce o autoutilitară a rupt un stâlp de la reţeaua de energie electrică. Şoferul autovehiculului a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în poarta unui imobil şi stâlp. Nu au fost persoane rănite, însă alimentarea cu energie a fost oprită.

Traficul rutier aglomerat pe DN1, zona Sebeş – Lancrăm a produs o nouă problemă pentru locuitorii din zonă. Dacă persoanele care locuiesc pe strada principală din localitate, cea care preia circulaţia autovehiculelor dinspre DN1 Sibiu, DN7 Deva sau autostradă, spre Alba Iulia, au reclamat până acum că nu se pot odihni în linişte din cauza gălăgiei de pe şosea, că imobilele le sunt afectate de traficul greu sau că lucrările la carosabil nu au fost dintre cele mai bune, vineri au avut de suportat încă un inconvenient.

acc Lancram 25 sep 2015 Pe 25 septembrie, după ora 16.30, o autoutilitară a rupt un stâlp de la reţeaua electrică. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în poarta unei case, potrivit unor surse de la faţa locului. Poliţia nu a întocmit raport de eveniment rutier în acest caz, nefiind înregistrate victime.

coloana masini trafic rutier circulatie lancramNu au fost persoane rănite, însă urmarea a fost întreruperea alimentării cu energie electrică în zonă. Locuitorii au rămas fără curent până vineri noaptea, după ora 24.00, când reprezentanţii Electrica au reuşit să repare reţeaua şi să reia alimentarea.

Nu este primul caz de acest fel în Lancrăm, în acest an. La sfârşitul lunii mai, tot în urma unui accident, o maşină a rupt alt stâlp, iar cablurile de curent au rămas suspendate pe şosea.

Citeşte şi FOTO: ACCIDENT în Lancrăm. DN1 blocat o oră între Alba Iulia şi Sebeş, după ce o maşină s-a izbit de un stâlp de curent. Trafic deviat temporar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax