Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Zeci de magazine verificate de Poliție, în Alba Iulia și în orașe din Apuseni. Ce nereguli au fost găsite și amenzile aplicate

duba politie

Publicat

Zeci de magazine au fost verificate de Poliție, în Alba Iulia și în orașe din Apuseni. Au fost găsite nereguli și au fost aplicate amenzi de aproape 30.000 de lei. Acțiunea Poliției Alba s-a desfășurat în 3 mai.

Acțiunile au fost derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Alba. Au vizat modul de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare. Controalele s-au desfășurat la Alba Iulia și în Câmpeni, Abrud și Baia de Arieș.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii au verificat 65 de agenți economici.

În urma controalelor au constatat 14 abateri de natură contravențională. Au fost aplicate amenzi în valoare de 27.000 de lei.

Ca măsură complementară, a fost confiscată suma de 1.131 lei.

Dintre sancțiuni, 9 au fost aplicate la O.G. 28 din 1999 privind obligativitatea agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Restul au fost pentru alte acte normative care reglementează activitatea de comerț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax