Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de maşini care circulau cu defecţiuni tehnice, oprite în trafic, în judeţul Alba. Amenzi de aproape 30.000 de lei și 19 certificate de înmatriculare reținute

Publicat

actiune politia RARPoliştii rutieri şi reprezentanţii RAR au depistat, în trei zile, zeci de maşini care circulau cu defecţiuni tehnice şi au dat amenzi de aproape 30.000 de lei. Au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor.

În perioada 17-19 octombrie, Serviciul Rutier Alba, a organizat o acţiune ce a avut drept scop reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor. La acţiune, alături de poliţişti, au participat lucrători din cadrul Registrului Auto Român – Filiala Alba.

Au fost depistate 31 de autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, în cele mai multe cazuri fiind constatată uzură la anvelope (9) şi la sistemele de iluminare (8).

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi 19 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 29.125 lei.

Alţi 64 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax