Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de maşini şi persoane verificate de Poliţie, în Baia de Arieş şi satele arondate. Acţiune cu efective mărite

actiune Politia verificare trafic

Publicat

Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat joi o acţiune, cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost constatate două infracţiuni şi au fost aplicate 23 de amenzi, în valoare de peste 9.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 4 octombrie, Poliţia Oraşului Baia de Arieş împreună cu posturile de poliţie Lupşa, Sălciua, Poşaga şi Ocoliş şi cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, al poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică şi al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 34 de persoane şi controlate 57 de autovehicule.

Au fost constatate, în flagrant, două infracţiuni, au fost identificate trei persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au fost constatate 23 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 9.740 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 14 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate la comercianţi, a fost confiscată suma de 265 lei şi bunuri în valoare de 700 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax