Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Zeci de mașini și persoane verificate de Poliție la Câmpeni și Sebeș. Amenzi de peste 10.000 de lei

Publicat

Polițiștii din Alba au derulat noi acțiuni pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19. Au fost verificate peste 100 de persoane, zeci de mașini și date amenzi în valoare de peste 10.000 de lei.

Joi, 206 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Alba și 60 de polițiști locali au desfășurat misiuni specifice, potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Alba.

Au fost verificate 1.918 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor privind izolarea/ carantinarea sau circulația și au fost organizate trei acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost verificate 93 de autovehicule și legitimate 112 de persoane.

Între orele 09.00 – 13.00 și 16.00 – 20.00, poliția Orașului Câmpeni a organizat o acțiune punctuală, pe raza orașului, pentru menținerea siguranței publice și prevenirea răspândirii COVID – 19. Au fost verificate 140 de persoane aflate în izolare la domiciliu, 58 de locații de izolare, 46 de autovehicule și au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.470 de lei. La acțiune, alături de polițiști, au participat jandarmi, polițiști locali și personal silvic.

La Sebeș, polițiștii, împreună cu jandarmi, au controlat 34 de autovehicule, au legitimat 35 de persoane și au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.915 lei. Polițiștii au reținut două permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

În contextul stării de alertă, polițiștii au acționat, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

În ultimele 24 de ore, 60 de jandarmi au acţionat pe raza judeţului Alba, fiind angrenaţi în 47 de misiuni în contextul actual.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Unirea” al Județului Alba (ISU) au efectuat 7 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în țară către centrele de carantină de la nivelul județului, respectiv către limita de județ, de unde au fost preluate de către echipaje din județele respective. De asemenea, cadrele militare ISU Alba au desfășurat un număr de 21 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii și ale Serviciul de Ambulanță Județean.

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/ confirmate ca infectate.

În aceste misiuni au fost implicate 28 cadre ISU Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax