Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de metri cubi de lemn confiscați de polițiștii din Alba în timpul unei acțiuni cu efective mărite. Câte amenzi au fost date

Publicat

Aproape 80 de metri cubi de lemn au fost confiscate în urma unei acțiuni a polițiștilor, jandarmilor și Gărzii Forestiere din Alba. Acțiunea a avut loc timp de două zile, iar în urma activității, au fost date 36 de sancțiuni. 

Rezultatul acțiunii a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, într-un comunicat de presă transmis duminică, 2 aprilie.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 31 martie – 1 aprilie 2023, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

CITEȘTE ȘI: Pădurar din Alba, condamnat după ce i-a dat soției zeci de avize de transport pentru lemne. Buștenii erau vânduți în trei județe

La acțiune, alături de polițiști, au participat jandarmii și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba.

Cu această ocazie au fost efectuate 37 de controale privind proveniența, depozitarea transportul și valorificarea de material lemnos, au fost aplicate 36 de sancțiuni la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 74 la alte acte normative și a fost confiscată cantitatea de 79 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 15.706 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 02.04.2023 at 18:34

    Dacă în două zile au fost date 36 de sancţiuni,nici nu vreau să mă gândesc câte se fac într-o lună ? Dar organele sunt foarte mulţumite şi cu controale răzleţe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax