Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de metri cubi de lemn tăiat, abandonat într-o pădure lângă Baia de Arieş. Poliţiştii au demarat cercetările

Publicat

pol

Poliţiştii din Alba au confiscat 30 de metri cubi de material lemnos abandonat într-o zonă împădurită din apropiere de Baia de Arieş. Au început cercetările pentru a găsit persoanele care au tăiat lemnul şi în ce condiţii.

Potrivit IPJ Alba, vineri, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţiştii din Baia de Arieş şi lucrători ai Gărzii Forestiere Județene Alba au efectuat un control, în fondul forestier, în locul numit „Pârâul Idului”, situat în apropierea oraşului Baia de Arieş.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificată cantitatea de 30 de metri cubi de material lemnos, abandonat şi care nu a fost revendicat, până la data de 25 februarie, de nicio persoană.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată reprezentanţilor unui ocol silvic.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax