Connect with us
Publicitate

BLAJ

Zeci de mii de butași de viță de vie furați de la o fermă viticolă din Alba. Polițiștii au reținut doi bărbați

Publicat

Doi bărbați din comuna Bucerdea Grânoasă au fost reținuți de Poliție. Aceștia ar fi sustras butași de portaltoi viță de vie, în valoare de peste 25.000 de lei, de pe terenul unei ferme viticole.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 15 februarie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut doi bărbați de 40 și 46 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, care a fost sesizată poliției în dimineața aceleiași zile.

În perioada 11- 14 februarie, pe timp de noapte, cei doi bărbați a fi sustras, de pe parcela unei ferme viticole situată pe raza comunei Crăciunelu de Jos, 45.000 de butași de portaltoi viță de vie, în valoare de peste 25.000 de lei.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze întreg prejudiciul, care a fost restituit reprezentanților societății comerciale păgubite.

Cei doi bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax