Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de mii de turiști au trecut pragul Băilor Sărate din Ocna Mureș, în prima lună de la deschidere. Care au fost încasările

Publicat

Zeci de mii de turiști, și încasări de 1.700.000 de lei – cifrele după o lună de la inaugurarea Băilor Sărate de la Ocna Mureș. Din încasările totale, în jur de un milion de lei este profit, a precizat pentru alba24.ro, primarul din Ocna Mureș, Silviu Vințeler. 

În total în cele 30 de zile de la deschiderea centrului, au pășit pragul noii investiții din oraș, 30.000 de oameni, dintre care 25.000 au fost plătitori, restul fiind minori care au intrarea gratuită.

Cele mai multe persoane au fost înregistrate în ziua de Rusalii, când 2000 de oameni au intrat la băi.

Printre cele mai solicitate servicii sunt bazinele de apă sărată, a mai precizat primarul din Ocna Mureș, în timpul unei conferințe de presă susținute miercuri, 14 iunie.

CITEȘTE ȘI: Se deschid Băile Sărate de la Ocna Mureș. Complexul balnear este investiția anului în Alba: prețuri și program. VIDEO REPORTAJ

Automat, după deschiderea băilor și serviciile de cazare au început să aibe solicitări. Mai exact sunt toate ocupate în mare parte din timp. Momentan sunt trei pensiuni ce oferă spații de cazare și mai multe apartamente de închiriat.

De asemenea, în scurt timp, hotelul Europa, va fi redeschis și va pune la dispoziție 54 de spații de cazare.

Au existat și probleme pe lângă încasările mari. Fie că a fost vorba de cozi la intrare, apă în vestiare sau temperatura apei mai scăzută în bazine decât era normal în parametrii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Aurel C.

    miercuri, 14.06.2023 at 12:58

    Cam mare profitul. Ar putea sa puna niste preturi mai mici la bilete si mancare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax