Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de pastile cu efect anabolizant descoperite într-un bagaj la Penitenciarul Aiud. Ce a făcut deținutul care le ascundea

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a acționat în instanță unitatea de detenție, după ce mai multe produse pe care le-a primit au fost confiscate. 

Confiscarea a avut loc după o verificare a bagajelor din camera în care era cazat deținutul. Percheziția a avut loc în data de 9 februarie 2023, iar o decizie a venit câteva luni mai târziu, în data de 4 august 2023. 

De asemenea motivarea instanței a devenit recent publică.

Printre bunurile confiscate de către polițiștii de penitenciar se numără și zeci de pastile cu posibile efecte anabolizante.

Mai exact ”în data de 09.02.2023, în jurul orei 09:00, cu ocazia efectuării unei percheziții la camera de deținere El.12, s-au descoperit: 1 încărcător improvizat (ascuns în carcasa telefonului fix instalat în camera de deținere), o pereche de căști audio (de culoare albastră, aflate pe masa din dotarea camerei de deținere și care aparțineau deținutului).

În bagajul personal al deținutului au fost descoperite: 1 pereche de căști audio (de culoare neagră), două prelungitoare audio cu mufe jack/aux (de culoare neagră), 72 de pastile (de culoare roz, posibil cu efect anabolizant), 3 cartele sim, o apă de toaletă  și 1 parfum „Lacoste”, fapt ce reiese din nota de raport a șefului de secţie”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, comisia de disciplina a Penitenciarului l-a pedepsit cu suspendarea dreptului de a primi vizite, pe o perioadă de trei luni. Bărbatul a atacat decizia la Judecătoria Aiud, dar magistrații au considerat că a greșit și au respins-o.

Mai exact a fost pedepsit pentru că a ascuns mai multe obiecte interzise în penitenciar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax