Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de permise reținute și amenzi de peste 120.000 de lei, în weekend. Acțiune cu efective mărite a Poliției Alba și altor reprezentanți MAI

Publicat

actiune ipj politie blaj

actiune ipj politie 2Peste 100 de polițiști, jandarmi, reprezentanți ISU, Imigrări și Evidența Persoanelor din Alba au participat, duminică, la o acțiune amplă de control în județ. Au dat peste 200 de amenzi, în valoare de aproape 40.000 de lei. În total, în weekend, polițiștii au reținut 28 de permise de conducere și au aplicat sancțiuni de peste 120.000 de lei.

Duminică, 28 februarie, peste 100 de poliţiştii, alături de jandarmi, lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi de poliţişti ai Serviciului pentru Imigrări şi ai Biroului pentru Evidenţa Informatizată a Persoanei Alba, au continuat acţiunile cu efective mărite, în sistem integrat, în scopul creşterii siguranţei cetăţenilor, transmite IPJ Alba.

Cu această ocazie, au fost constatate peste 200 de abateri contravenționale, în valoare totală de 39.170 lei.

Cele mai multe amenzi (152) au fost aplicate pentru încălcări ale normelor privind circulaţia pe drumurile publice. 47 de sancțiuni au fost aplicate privind încălcarea normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 10 privind activitatea de comercializare a bunurilor, două privind paza obiectivelor, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 4 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

În cadrul acţiunilor cu efective mărite, desfăşurate în perioada 26 – 28 februarie, au fost constatate 17 infracțiuni, au fost aplicate 617 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 124.055 lei şi au fost reţinute 28 de permise de conducere.

Pe durata acestei acţiuni, în judeţul Alba nu s-au înregistrat nici un accident rutier şi nici evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax