Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de persoane din Alba care au traversat printr-un loc nepermis au fost amendate de polițiștii rutieri. Câte sancțiuni s-au dat

Publicat

trecere de pietoni

În ultimele zile polițiștii rutieri din Alba au organizat pe raza județului o acțiune de amploare pentru creșterea siguranței rutiere. 

În doar două zile au fost depistați și sancționați peste 70 de pietoni care nu au traversat strada print-un loc nepermis. 

Potrivit IPJ Alba, în perioada 2-3 martie 2023, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație privind viteza precum și a pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare.

Cu ocazia acțiunii, au fost aplicate 226 de sancțiuni contravenționale, pentru viteză peste limita legală și au fost depistați și sancționați 71 de pietoni care s-au angajat în traversări neregulamentare.

Au fost reținute 4 permise de conducere, toate pentru depășirea cu peste 50 de kilometri/oră a limitei legale de viteză.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax