Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de poliţişti acţionează în Alba pentru prevenirea incidentelor la Bacalaureat. Patrule în apropierea centrelor de examinare

Publicat

pol

masina politie Peste 60 de polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba “veghează” pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examenului de Bacalaureat.

În perioada 8 iunie – 10 iulie., 65 de poliţişti din cadrul IPJ Alba vor acţiona zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren, pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor de Bacalaureat.

Echipajele de ordine publică şi poliţie rutieră vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

BACALAUREAT 2015. CALENDARUL EXAMENELOR şi modele de SUBIECTE actualizate de Ministerul Educaţiei.

În acest sens, cele 49 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

Totodată, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

La nivel naţional, peste 3.200 de polițiști acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului național de Bacalaureat la cele 1.900 de centre de examinare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax